Club de Basquet de Sant Feliu de Guíxols

Club de Basquet de Sant Feliu de Guíxols

Ahir es va fer la presentació del servei mèdic del Club Basquet SFG. La nostre metge podòleg Alèxia Casals va fer una xerrada sobre els beneficis de fer una bona revisió posològica a tots els federats del club.

En el bàsquet, un dels esports més exigents tan des del punt de vista físic com mental, el peu és un element primordial, ja que tot el pes del cos recau en ell i en el turmell. La complexitat de les lesions per sobrecàrrega i el seu origen podològic ha fet que, avui en dia, el podòleg sigui un personal sanitari imprescindible en el servei de medicina dels clubs esportius. És per això que aquest any el CLUB BASQUET SFG ha decidit afegir al seu equip de treball la figura del metge podòleg del CENTRE PODOMEDIC.

Els seus objectius de la revisió podològica són la identificació d’alteracions anatòmiques i estructurals que poden provocar lesions, amb la finalitat de prevenir-les i millorar el rendiment esportiu, i conscienciar l’esportista de la necessitat de conèixer i tenir cura dels seus peus per prevenir lesions.

Esteu invitats el pròxim dissabte a la presentació dels equips del club!!

Deja un comentario

error: Contenido protegido.
Ir al contenido