Costa brava xtrem running

Costa Brava Xtreme Running

Aquest cap de setmana el Centre Podomèdic ha fet el tractament podològic  a molts participants de Xtrem running. Tal com diu el nom de la cursa, els corredors han patit molt i sobretot dels peus. El fet de mullar-se els peus corrent a la vora del mar a disminuït la resistència de la pell fent sortir nombroses ampolles.
Aquests son alguns dels exemples!!

[oqeygallery id=4]

Felicitats a tots els participants!!

Costa Brava Xtrem Running vol oferir a cada un dels seus participants una vivència irrepetible. Els convida a exercitar un esport apassionant, combinat amb un esperit de superació i sacrifici, que durant uns dies els permetrà sentir-se totalment lliures. En la motivació dels organitzadors preval per sobre de tot que aquests dies siguin més que una cursa, que es converteixin en un record inoblidable i compartit al costat d’amics i familiars, en un entorn tan especial com és la Costa Brava.

La cursa te lloc els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012 , en plena primavera, per tal que els competidors puguin viure i sentir l’ambient càlid que es gaudeix a la Costa Brava durant aquesta època de l’any. La sortida de la cursa serà des de la Roca de Sa Palomera al Passeig Marítim de Blanes el 18 de maig a les 14.00h .

Costa Brava Xtrem Running

Deja un comentario

error: Contenido protegido.
Ir al contenido